despre mine

Fotograf profesionist nunta

Un fotograf de nunta experimentat are abilitatea sa produca fotografii de calitate la cele mai inalte standarde chiar daca este prins intr-un eveniment necontrolat si spontan. Sunt adeptul fotografiei de reportaj, aici pun in slujba voastra experienta mea de fotoreporter de peste 7 ani dar sunt si adeptul sesiunilor foto de studiou, in natura sau orice alt trend.

Viata de fotograf pe vas de croaziera dar si experienta intr-un mare studiou foto din Chicago m-au invatat ca fotografiile de nunta nu au limite si pot combina orice latura a fotografiei in general. (reportaj, fotografie de produs, portete, peisaje, etc..).

Numai un fotograf profesionist

Nu veti gasi in mine un fotograf limitat doar la un anumit gen de fotografie, totdeauna sunt deschis oricarei provocari si consider ca nimic nu este imposibil.
De aceea sustin ca doar un fotograf profesionist poate avea reactiile potrivite in momentele cheie  si poate lucra sub presiunea timpului.
Atat timp cat ma veti gasi pe acest site inseamna ca imi place ceea ce fac.
Ma bucur din plin de orice moment pe care pot sa il transform intr-o poveste sau poate intr-o piesa de puzzle ce lipseste din galeria voastra de imagini de la cel mai important moment din viata, nunta.

Fotografia are puterea de a impresiona prin adevărul ei și are efecte sentimentale.

O fotografie artistică excelează în detalii, asociații de idei, producând meditații și chiar reacții diferite. 

Închei aici și vă mulțumesc că ați vizitat site-ul meu și vă invit să   mă contactați .

Translate »